Acasa | Despre Noi | Produse | Noutati | Contact

 

 

Despre Noi

 

Societatea Comerciala “CARMEN” SRL Bistrita a fost infiintata in anul 1992 avand ca si obiect principal de activitate comercializarea produselor apicole din productie proprie.

Societatea este recunoscuta pentru calitatea deosebita a mierii. Ea si-a castigat reputatia de-a lungul timpului, datorita produselor apicole vandute, de cea mai buna calitate, 100% naturale, albinele fiind situate intr-o zona nepoluata, unde nu se fac stropiri ale copacilor sau vegetatiei cu produse chimice, si unde nu exista trafic de masini, uzine, sau alti factori care ar putea polua vegetatia. Deasemenea, in zona exista o diversitate mare de plante din care mierea este extrasa, satul fiind inconjurat de paduri si pasuni, ceea ce asigura o calitate deosebita a mierii, datorita multiplelor tipuri de plante din care este culeasa.

Mierea, din fiecare productie extrasa, este verificata in laboratoarele Directiei de Sanatate Veterinara din Bistrita. Deasemenea, la livrare pot fi solicitate de catre cumparator buletine de analiza, care au fost efectuate in urma fiecarei recolte, sau se pot cere noi analize, efectuate la cerere, inaintea cumpararii.

Asadar, va invitam sa incercati cu incredere mierea noastra, de o calitate deosebita, 100% naturala, extrasa dintr-o zona nepoluata, si dintr-o gama larga de plante. Incercati si nu veti regreta. Calitatea ne recomanda.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati. Deasemenea, la cantitari mari, preturile se pot negocia.